Около 40 родители  от Пазарджик излязоха днес на протест пред

...
Около 40 родители  от Пазарджик излязоха днес на протест пред
Коментари Харесай

40 родители от Пазарджик излязоха на протест

Около 40 родители  от Пазарджик излязоха през днешния ден на митинг пред постройката на общинска администрация. Майките и бащите се оповестиха за ненасилието в детските градини и учебните заведения в България. Причина за недоволството са следващите случаи на принуждение над деца в една от детските градини в Бургас. Част от родителите бяха довели със себе си и своите деца. 

Протестиращите упорстваха за  въвеждане на мандатност на началниците и шефовете в системата на образованието, въвеждане на периодически проби и събеседвания за установяване на положението на всеки един чиновник в детските ясли, градини и учебните заведения, основаване на самостоятелна комисия за повсеместен контрол на системата на образованието.

Майките и бащите желаят  да се вкара непрекъснато видеонаблюдение във всички пространства на детските ясли, градини и учебни заведения.

Сред желаните промени са и въвеждане на периодически, ефикасни, наложителни образования на чиновниците, а също и да се позволи на родителите, при предпочитание и опция, да подкрепят в ежедневните действия от чисто битов темперамент детските и образователни заведения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР